Coach

In het geval van een scheiding ben ik vaak ook als coach aan het werk. Scheiden is een pijnlijke ervaring en brengt vaak complexe vragen met zich mee. Het verkopen van het gezamenlijke huis is vaak één van de gevolgen van een scheiding.

Bij het proces van het verkopen van de echtelijke woning bij een scheiding kan een wooncoach veel meer betekenen dan de reguliere makelaar. De makelaar heeft vaak geen tijd om beide partijen goed te infomeren en op de hoogte te houden van het verkoopproces, de belangstelling en de onderhandelingen. Laat staan als een soort intermediair op te treden tussen twee aanstaande "ex-genoten", die het niet eens zijn met elkaar tijdens het verkoop/onderhandelingsproces.

Daar kan ik als “mediatende” makelaar een hele belangrijke rol spelen om het verkoop proces voor alle partijen veel soepeler te laten verlopen.

Samen met een aantal deskundigen vorm ik een nieuw platform “de DivorceXperts” voor al je vragen voor als je overweegt om te gaan scheiden. Zo hebben we een notaris, advocaat, financieel adviseur, mediator en kindercoach en informeren we je via de site, facebook of tijdens de Divorce Café’s die we organiseren over alle lastige vraagstukken.

Kijk op onze site voor meer informatie.

www.divorceXperts.nl