Ik zal me even voorstellen!

MIJ BETER LEREN KENNEN? KIJK OP UITZENDING GEMIST EN ZOEK OP TYPISCH EN KIJK NAAR DE UITZENDINGEN VAN TYPISCH HEEMSTEDE DOOR BNN/VARA VAN 14, 18, 19 EN 20 MAART WAAR IK WORDT GEVOLGD TIJDENS MIJN DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN EN MET MIJN GEZIN.

(ENGLISH VERSION BELOW)

Mijn naam is Marjolein van der Wim.

Beëdigd makelaar en taxateur, geregistreerd in het makelaars register (VastgoedCert) alsmede in het taxateurs register (NRVT) en lid van de grootste makelaars organisatie de NVM.

Bijna 30 jaar heb ik een passie voor WONEN.

Opgegroeid in het buitenland in verschillende landen over de hele wereld. Als Third Culture Kid (TCK), heb ik geleerd in verschillende omgevingen en culturen me snel thuis te voelen en een nieuw netwerk op te bouwen. Dat helpt me om me in te leven in de wensen van mijn opdrachtgevers.

Ik was begin twintig toen Carla van den Brink mij de fijne kneepjes van het makelaars-vak bij bracht in Amsterdam. Tijdens de 7 jaar, dat ik met heel veel plezier voor haar werkte, heb ik mijn makelaarsdiploma gehaald en heb ik de vak-test afgelegd en ben ik beëdigd tot makelaar en taxateur voor de rechtbank van Amsterdam.

In 1998 begon ik samen met een collega ons eigen makelaarskantoor in Amsterdam. Toen begonnen wij al met verkoopstyling. Indertijd was dat er nog helemaal niet en deden we het ook voor huizen, die bij collega’s van ons in de verkoop stonden. We werden ook wel de “opleukende” makelaars genoemd. Gedurende vele jaren met een ijzersterk team vele bemiddelingen gedaan, voor zowel aankoop- als verkoop van woningen in Amsterdam (in het statige Oud Zuid, de populaire Pijp en de Jordaan en natuurlijk de geliefde grachtengordel). Voor ouders van studerende kinderen, starters, doorstromers, beleggers/investeerders als hoge segment. Tot 2011, toen verkocht ik mijn aandelen en ging mijn collega met het kantoor en nieuwe partner verder. 

Over deze periode waarin ik werkzaam was als makelaar in Amsterdam, de tussen periode dat ik met name alleen verkoopstyling deed (naast hele andere werkzaamheden) en mijn begin-periode als makelaar in de regio Kennemerland heb ik vastgelegd in een document. Deze is hier in te zien.

In 2014 heb ik makelaardij weer opgepakt in de regio Kennemerland (als freelancer bij Stoel makelaars en voor een grote onroerend eigenaar, die door het gehele land huizen heeft). Het ondernemers-bloed in mij en mijn eigen wijze van werken als makelaar heeft me doen besluiten weer mijn eigen NVM makelaarskantoor te starten.Sinds 25 maart 2015 ben ik actief als makelaar plus in de regio Kennemerland (met uitstapjes naar mijn vorige regio Amsterdam en omstreken). Vanaf 22 september 2017 ben ik verder gegaan onder mijn eigen naam, Marjolein van der Wim. 

 

 

 

 

 

 

 

 

MY NAME IS MARJOLEIN VAN DER WIM.

For 30 years now I have had a passion for living, a spark that has not dulled to this day.

Growing up in numerous countries all over the world, I learned to quickly adjust to different environments and to build up a new network in no time.

In my early twenties, I was taught the ins and outs of the profession by Carla van den Brink (a well known real estate broker in Amsterdam). During the seven great years I worked for her I got my certifications and was sworn in as a broker and appraiser before the court of Amsterdam.

In 1998, I began my own firm in Amsterdam together with a colleague. It was then when we started “staging” houses as well as part of our services. As home staging was a completely new concept at that time, we quickly became known as the decorating brokers. During my many years in Amsterdam I did a lot of sales and purchases services, together with a good team of people in the lower-, middle-, and higher segment.

In 2011, after all these great experiences, I decided to hand over the firm to my colleague. I moved from Amsterdam to Bentveld and I continued to just do home staging while I focused at building my new network and eventually starting a new firm in a new and exciting region. My time in Amsterdam, the switch and buildup period and the start of my new firm are documented in a file that you can view here.

In 2014, I rebooted my career as a broker in the “Kennemerland” region. Starting as a freelancer at Stoel makelaars and for a big real estate owner. My entrepreneurial drive and wanting to once again use my own unique working methods I decided to begin my own firm again. Starting March 2015, I have been active as a Broker in the Kennemerland region with sidesteps to the birthplace of my career, Amsterdam.

I started as “Mijn WoonCoach” (MWC makelaars) to make clear that I coach you through the whole process of buying a house instead of only providing the standard real estate brokers’ services. As of September 2017, my firm operates under my own name “Marjolein van der Wim - Makelaar / Taxateur”.

Ofcourse I am certified and registered with several organisations (with the NVM, NRVT and NWWI among others) to ensure all the certainties you will want.